Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

STARY DOMEK

Adres obiektu WCZASOWA 6, 82-103 Mikoszewo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Edyta
Dodano: 2013-08-09
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-08-03
 
 
  

Cudowne wakacje 2013 w Starym Domku. Właściciele przemili,przez co tworzy się rodzinna atmosfera. Miejsce godne także polecenia ze względu na lokalizację.Cisza, spokój, piękna plaża z bursztynami i muszelkami. Nie trzeba walczyć o miejsce na plaży. Jeśli ma się ochotę na wyjazdy to blisko jest Jantar, Stegna, Gdańsk. Nie można sobie wymarzyć lepszego miejsca na odpoczynek z rodziną. Polecam


 
 

Justyna i Bogdan
Dodano: 2012-10-06
Pobyt od: 2012-09-08 do 2012-09-20
 
 
    

Spędziliśmy bardzo udane dwa tygodnie nad polskim morzem. Lokalizacja domku jest doskonała do plażowania, spacerów jak i do wyjazdów. Blisko do pięknego Gdańska, Malborka, Krynicy Morskiej. 20 minut spacerkiem przez las i piękna, dzika i niezatłoczona plaża - to największy atut okolicy. Doskonałe wyposażenie domku umożliwiło nam komfortowe warunki w przygotowywaniu posiłków jak i leniuchowaniu na kanapie w deszczowe dni. Bardzo mili i życzliwi gospodarze. Gorąco polecamy to miejsce. Żeby jeszcze pogoda była bardziej łaskawa to byłoby 200% zadowolenia a tak jest tylko 100% :-)


 
 

Marek z rodziną i przyjaciółmi
Dodano: 2012-07-17
Pobyt od: 2012-07-08 do 2012-07-15
 
 
 

Polecamy gorąco spędzenie urlopu w "Starym Domku". Świetna atmosfera rodzinnego pobytu. W pobliżu las, ciut dalej szerokie plaże. Czas wypełniony spacerami, aktywnym wypoczynkiem i potem to gorsze - urlop się kończy i czas wracać...


 
Piotrek z córami
Dodano: 2010-08-09
 

Cóż powiedzieć... "Wspaniale" nie oddaje tego czym napawaliśmy się przez tydzień pobytu w Starym Domku. Zacznę od początku: 1. Przywitały nas świeże kwiaty w wazonach! 2. Domek zabytkowy wyremontowany i super komfortowy. 3. Gospodarze to ludzie których nie da się(!) nie polubić. 4. Pokoje bardzo przestronne komfortowe ale równocześnie "z duszą" takie ciepłe jasne i przytulne. 5. Ogród w którym dzieciaki znajdują dosłownie wszystko począwszy od cienia i słońca skończywszy na zabawkach huśtawkach basenie trampolinie... 6. Ogród w którym chce się wieczorem usiąść przy grilu i siedzieć tak zapominając że urlop kiedyś się kończy. 7. Oczywiście łazienka i aneks kuchenny na najwyższym poziomie. 8. Klimat i atmosfera- NIE DO OPISANIA Następnych punktów nie będzie bo byłyby to same pochwały na każdy temat... domku, gospodarzy, uroków okolicy... Dzię-ku-je-my! dzię-ku-je-my! dzię-ku-je-my!


 
Agnieszka i Witek z dziećmi
Dodano: 2010-07-12
 

Z czystym sumieniem możemy polecić wszystkim to miejsce. Doskonale utrzymany i komfortowo wyposażony zabytkowy domek, w nim wszelkie wygody, piękny ogród z miejscem zabaw dla dzieci, no i bardzo sympatyczni gospodarze spełniający życzenia gości. W okolicy każdy znajdzie coś interesującego dla siebie: morze, las, plażę, łowiska, zabytki, rozrywkę. W Starym Domku spędziliśmy jedne z naszych najlepszych wakacji.


 
Agnieszka i Adam z dziećmi oraz Anna i P
Dodano: 2009-08-06
 

Mikoszewo to piękna i spokojna okolica. W zaciszu Starego Domku miło i przyjemnie upłynął nam czas wakacyjnego wypoczynku. Stary Domek to wspaniałe miejsce, aby całą rodziną odpocząć od codziennego miejskiego gwaru. Domek jest bardzo przytulny i czysty, dzieci mogą wesoło bawić się w pięknym ogrodzie. Od samego początku czuliśmy rodzinną atmosferę, o którą zadbali wspaniali gospodarze. Serdecznie polecamy to miejsce na rodzinne wakacje.


 
Renata i Arek z dzieciakami
Dodano: 2009-07-10
 

POLECAMY GORĄCO. DLA RODZIN Z DZIEĆMI IDEAŁ. NAWET Z NASZĄ 'TRÓJCĄ'. CZYŚCIUTKO. SYMPATYCZNI WŁAŚCICIELE. RYBKA BLISKO :) TO JEST NASZE MIEJSCE NA WAKACYJNE WYPADY I NIE TYLKO.


 
Iwona i Robert z dzieciakami
Dodano: 2009-07-07
 

Witam, obiekt nas totalnie miło zaskoczył! Było lepiej niż na zdjęciach! Dom utrzymany w starym stylu! Czysta biała pościel i świeże kwiaty w wazonach - tego się nie spotyka na wczasach! Dzieciaki szaleją w ogrodzie, a rodzice grillują! Super! Bardzo polecamy!


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie